NaslovnicaVijestiMandžukić napušta Juventus, da li je ovo njegova naredna destinacija?!

Mandžukić napušta Juventus, da li je ovo njegova naredna destinacija?!

Prestižni italijanski sportski list tvrdi kako Mario Mandžukić napušta Juventus, što je neočekivano imajući u vidu njegove igre u Juventusu ove sezone.

Iz Italije je stigla pomalo iznenađujuća vijest o transferu Marija Mandžukića. Iako se ranije pisalo kako hrvatski napadač i ljubimac torinske publike ostaje u Juventusu do 2020. godine do kada ga veže sadašnji ugovor, Tuttosport donosi suprotnu vijest.

Talijanski list, koji je dobro upoznat sa situacijom u Juventusu, danas je objavio kako je Juventus spreman pustiti Mandžukića na ljeto i to njegovom željom. Navodno, 32-godišnji hrvatski napadač želi ostvariti najunosniji transfer karijere i okušati se u Kini.

Odavno već kruže priče kako Kinezi žele Mandžukića i odavno ga se već seli u tu državu, ali Hrvat je ostajao u Europi. Pisalo se kako nema za njega mjesta u Juventusu, ali je Mandžo sve to demantirao sjajnim i požrtvovnim igrama te je dominantno držao mjesto u prvih 11 Stare dame.

No, sada Tuttosport piše kako je upravo želja Hrvata da napusti Juve. Navodno, direktor Juventusa Fabio Paratici spreman je Marija pustiti idućeg ljeta za odštetu između 25 i 30 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!