NaslovnicaVijestiMandžukić odabrao broj koji će nositi u Milanu!

Mandžukić odabrao broj koji će nositi u Milanu!

Mario Mandžukić je danas potpisao ugovor sa Milanom do kraja ove sezone. On u Italiju stiže kao slobodan igrač nakon što je u srpnju napustio katarski Al Duhail.

Mandžukić odabrao broj

Mandžukić će nositi dres sa brojem devet u Milanu. Taj broj je slobodan nakon što je Krzystof Piatek otišao u Herthu. Ranije je nosio broj 17 za Juventus i hrvatsku reprezentaciju.

“Nosio sam broj 17 u 2. hrvatskoj ligi kada sam počeo igrati, a zatim sam prešao u Zagreb i počeo igrati profesionalni nogomet, dok taj broj nosim i u reprezentaciji. Ovdje je bio slobodan pa sam ga uzeo. Uvijek je bio sretan za mene, a nadam se da će tako biti i u budućnosti,” rekao je Madnžukić 2015. godine kada je stigao u Juventus.

U Milanu dres sa brojem 17 nosi Rafael Leao pa zbog toga nije bio dostupan.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!