NaslovnicaVijestiMandžukić otkrio: Evo šta Ronaldo misli o Modriću i o izboru za...

Mandžukić otkrio: Evo šta Ronaldo misli o Modriću i o izboru za Zlatnu loptu

Hrvatski napadač Mario Mandžukić otkrio je kakva je bila Ronaldova reakcija na dodjelu Zlatne lopte Luki Modriću, te kako se uklopio u Juventus.

Mario Mandžukić igra u fenomenalnoj formi u dresu Juventusa. Hrvatski nogometaš se oprostio od reprezentacije, ali nastavlja u Torinu igrati na visokoj razini u vodećoj momčadi talijanskog prvenstva.

”Iskreno rečeno, nisam iznenađen. Možda drugi jesu, ali ja ne jer dobro znam koliko ulažem u to da budem maksimalan na terenu. Nema utakmice u kojoj ne dajem sve od sebe. Podređen sam tome da moja momčad ostvari sve uspjehe”, rekao je Mandžukić.

Govorio je 32-godišnjak i o odnosu s Cristianom Ronaldom u vrhu napada. ”Ronaldo je jedan od najvećih i to svi znaju. Odlično surađujemo na terenu, dobro se slažemo izvan njega. Odmah se izvrsno uklopio u grupu, koja je u većem dijelu već četiri godine zajedno. Voli se šaliti i razmjenjivati stavove o mnogočemu. Jednostavno mi djeluje, normalan dečko, veliki profesionalac”, objasnio je Mandžukić koji se dotaknuo i osvajanje Zlatne lopte Luke Modrića i odnosu Ronalda prema tom uspjehu bivšeg klupskog kolege.

”Mogu kazati da je rekao da mu je drago što je Luka osvojio Zlatnu loptu i da ga smatra odličnom osobom i igračem. Isto je tako bio pozitivan i prema uspjehu Hrvatske u Rusiji. No, svi su moji suigrači iz Juvea bili sretni zbog mene i zbog ‘Vatrene’ medalje, kao što su, logično, bili sretni za Matuidija što je svjetski prvak”, zaključio je hrvatski nogometaš.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!