NaslovnicaVijestiMandžukić pravi spektakularan transfer!

Mandžukić pravi spektakularan transfer!

Belgijski mediji navode kako su klubovi iz te zemlje ozbiljno zainteresirani za Marija Mandžukića.

Mandžukić pravi
Mario Mandzukic of AC Milan reacts during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 23rd January 2021. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage PUBLICATIONxNOTxINxUK SPI-0857-0100

Trenutni igrač Milana ima ugovor do kraja sezone i do sada nije opravdao očekivanja, jer je imao dosta problema sa povratkom u formu, te sa ozljedama. Mandžukić je do sada odigrao samo 158 minuta u svim natjecanjima.

Prema pisanju talijanskih medija, Mandžukić u svom ugovoru sa Milanom ima klauzulu po kojoj bi tu ostao još jednu sezonu ako postigne pet golova u Seriji A. Ostalo je još samo osam utakmica do kraja sezone, a čini se da mu to neće uspjeti.

Prije dolaska Mandžukića u Milan, belgijski klubovi Club Brugge, Anderlecht i Antwerp su bili zainteresirani za njegove usluge, a sada ga ponovo žele dovesti.

Tamošnji mediji navode kako je hrvatski napadač dobio primamljivu ponudu od Al Hilala iz Saudijske Arabije, međutim, da klubovi iz Belgije imaju dobru šansu da ga potpišu, jer je imao dosta lošeg iskustva na Bliskom istoku.

Mandžukić je igrao za katarski Al Duhail sa kojim je raskinuo ugovor samo nakon sedam mjeseci. Za njih je na kraju odigrao samo deset utakmica.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!