NaslovnicaVijestiMane dobio drugu najveću kaznu u povijesti nogometa

Mane dobio drugu najveću kaznu u povijesti nogometa

Iako je senegalski napadač Sadio Mane kažnjen novčano sa 500.000 eura zbog fizičkog napada na timskog kolegu Leroya Sanea, ta kazna nije najveća u povijesti nogometa.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Vlasnik ovog negativnog rekorda je Cristiano Ronaldo (38). Prošle godine, Manchester United je sankcionisao Cristiana Ronaldoa sa oko 1,1 milion eura nakon što je odbio igrati u utakmici protiv Tottenhama i samovoljno napustio stadion prije kraja susreta.

Suspendovan do daljnjeg, Mane je također kažnjen novčanom kaznom koja je oborila rekord u povijesti njemačke Bundeslige. Međutim, ta kazna mu neće previše naškoditi, jer godišnje zarađuje više od 20 miliona eura.

Tijekom razgovora sa šefovima kluba, Leroy Sané je izjavio kako ne želi da Mane bude strože kažnjen, te je odbacio mogućnost raskida Senegalčevog ugovora. Bild također piše da bi, ako Mane pokaže kajanje, mogao biti vraćen u tim za uzvratnu utakmicu protiv Manchester Cityja u srijedu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!