NaslovnicaVijestiMane oduševljen: Prava odluka u pravo vrijeme, znao sam da je Bayern...

Mane oduševljen: Prava odluka u pravo vrijeme, znao sam da je Bayern dobar izbor

Senegalski nogometaš Sadio Mane priznaje da nije previše razmišljao kada je čuo za Bayernovu ponudu te da svoj prelazak iz Liverpoola u ovaj njemački klub smatra pravom odlukom u pravo vrijeme.

Nosit će dres njemačkog prvaka u ukupnom transferu vrijednom blizu 40 milijuna eura, a otkrio je i kako je odlučio prijeći u Bayern te da ga nije zanimala nijedna druga ponuda.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Rekao je i da mu se svidio sportski projekt kluba te da mu se sviđa što se Bayern uvijek bori za trofeje.

“Kada mi je agent prvi put rekao za interesovanje Bayerna, bio sam oduševljen. Odmah sam se vidio tamo. Za mene je to pravi klub u pravo vrijeme. Menadžer je rekao da ima i drugih ponuda, ali sam osjetio da je Bayern pravi izbor. Svidio mi se sportski projekt ovog kluba”, rekao je Mane i dodao:

“Bayern je jedna od najvećih momčadi na svijetu i uvijek se bori za trofeje. Stoga je dolazak u ovaj klub dobra ideja i prava odluka.”

Mane je u Bayern stigao iz Liverpoola za 32 milijuna eura plus maksimalno devet milijuna eura bonusa. Očekuje se da će Senegalac potpisati ugovor do 2025. godine, a klub će ga danas službeno predstaviti.

Za Liverpool je prošle sezone odigrao 51 utakmicu u svim natjecanjima. Zabio je 23 gola i dodao pet asistencija. Mane je u Liverpool stigao 2016. iz Southamptona u transferu vrijednom 41,2 milijuna eura.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!