NaslovnicaVijestiMane u München došao svečano odjeven u tradicionalnom senegalskom kaftanu

Mane u München došao svečano odjeven u tradicionalnom senegalskom kaftanu

Senegalska zvijezda Sadio Mane stigao je potpisati ugovor s Bayernom, a sjajni napadač odmah je privukao pažnju odjevnom kombinacijom u kojoj se pojavio u Münchenu.

Mane je odjenuo prilično neobičnu tamnoplavu majicu, uz odgovarajuće hlače i mokasinke. Na vrhu košulje je zatvoreni okrugli ovratnik i nabori napravljeni na prsima.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Njemački mediji otkrili su da je riječ o tradicionalnoj odjeći iz Manéove domovine, takozvanom senegalskom kaftanu ili u ovom slučaju modernijoj verziji ogrtača u obliku odijela, koji je danas kombinacija koja se nosi u svečanim prilikama s hlačama u svim zapadnoafričkim zemljama.

Nabori na prsima također bi trebali podsjećati na senegalski kaftan, a Mane je pokazao da nije zaboravio odakle je došao.

Mane je u Bayern stigao iz Liverpoola za 32 milijuna eura plus maksimalno devet milijuna eura bonusa. Senegalac će najvjerojatnije potpisati ugovor do 2025. godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!