NaslovnicaVijestiManeov prijatelj iz djetinjstva potpisao za Bayern München

Maneov prijatelj iz djetinjstva potpisao za Bayern München

Jedan od najboljih prijatelja Sadia Manea, Desire Segbe Azankpo, dobio je ugovor u Bayern Münchenu. Do sada je na Bayernove treninge uvijek vozio svog prijatelja. Njih dvojica su svaki dan zajedno dolazili u trening kamp minhenskog kluba, no posljednjih dana to nije bio slučaj.

Azankpo se pridružio Oldham Athleticsu 2019. godine, a nakon što je postigao samo 4 gola u 28 nastupa, The Daily Mail označio ga je kao ‘jednog od najgorih napadača Oldhama’.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

29-godišnjak je također predstavljao Metz B, Le Puy, Senicu i nedavno Dunkerque (treća liga Francuskog nogometa).

Napadač iz Benina dobio je ugovor s drugom momčadi Bayerna do 2024. godine i priliku da se dokaže u momčadi koja igra regionalnu ligu, a koju trenira bivši bavarski igrač Martin Demichelis.

Nakon što je proveo vrijeme u drugoj momčadi Metza, gdje se i sprijateljio sa Maneom, Azankpo nikada nije napravio proboj – za razliku od svog prijatelja Sadia. Igrao je za male klubove u Francuskoj, Engleskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj, ali Sadio ga nikada nije zaboravio i pomagao mu je u svakoj prilici.

Ségbé Azankpo već je mjesec dana bio bez kluba, no Bayern ga je na prijedlog Manea odlučio angažirati i tako dodatno pokušati olakšati Sadiu proces adaptacije u Münchenu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!