NaslovnicaVijestiManeu trebalo pet minuta da postigne svoj prvi pogodak u Bayernu, a...

Maneu trebalo pet minuta da postigne svoj prvi pogodak u Bayernu, a De Ligtu samo dvije minute

Senegalskom nogometašu Sadiou Maneu trebalo je samo pet minuta da postigne svoj prvi pogodak za Bayern, zabio je iz jedanaesterca u prijateljskoj utakmici protiv DC Uniteda u kojoj je njegova momčad slavila sa 6-2.

Na samom početku utakmice sviran je jedanaesterac za Bayern, a Mane je nakon preuzimanja odgovornosti poslao loptu na lijevu stranu i iako je vratar pročitao njegovu namjeru, nije uspio zaustaviti snažan udarac.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sedam minuta nakon toga Sabitzer je pogodio za 2:0, a rezultat prvog poluvremena postavio je Gnabry pogotkom u 44. minuti na asistenciju Manea.

Preko De Ligta i Zirkzeea Bayern je uspio postići još dva pogotka u 47. i 51. minuti, a nizozemski stoper postigao je prvi pogodak za svoju momčad nakon samo dvije minute na terenu. Konačnih 6:2 postavlja Muller golom u drugoj minuti nadoknade.

De Ligt i Mane su stigli u Bayern kao velika pojačanja, a klub je napustio prvi napadač i najveća zvijezda Robert Lewandowski koji je karijeru nastavio u Barceloni.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!