NaslovnicaVijestiMANUEL NEUER ILI ALISSON? Legendarni Oliver Kahn otkrio tko je bolji po...

MANUEL NEUER ILI ALISSON? Legendarni Oliver Kahn otkrio tko je bolji po njegovom mišljenju!

Legendarni bivši golman Bayern Munchena i njemački reprezentativac Oliver Kahn mišljenja je kako je Alisson Becker svjetska klasa, te smatra da je u ovom trenutku bolji od Manuela Neuera. Kahn ne krije kako je veliki fan nove zvijezde Liverpoola, ali i dodaje kako je pomalo zabrinut zbog nastupa svog sunarodnjaka Neuera nakon oporavka od povrede.

Kahn smatra da je Alisson bolji od Neuera

Alisson i Neuer će se suočiti u Ligi prvaka sljedeće godine, nakon što je prije nekoliko dana postalo poznato kako će Liverpool u osmini finala takmičenja igrati protiv Bayern Munchena, a Kahn je dao odgovor na pitanje koga bi radije volio imati na golu.

Naime, rekao je: “U ovom trenutku to je Alisson. Pokazao je na Svjetskom prvenstvu da je golman svjetske klase. S druge strane, Neuer ne brani tako dobro od oporavka od povrede kao što je barnio prije. Mislim da su mu dvije stvari naškodile formi, rano ispadanje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, te ta povreda. Nije lako kada vam kroz glavu prolazi ‘ukoliko mi se što ponovo dogodi stopalu, to može značiti kraj moje karijere.’ To su psihološki aspekti koji igraju svoju ulogu. Mora pronaći savršeno samopouzdanje u svom tijelu, nakon čega će ponovo dostići svoj stari nivo.”

Zatim je i dodao kako smatra da je susret protiv Liverpoola u Ligi prvaka perfektan izazov za tim Nike Kovača, koji trenutno zaostaje šest bodova za vodećom Borussijom Dortmund u Bundesligi: “Za Bayern je ovo apsolutno savršeno, ovo je ono što im je trebalo. Žele igrati protiv najboljih i u Bundesligi su patili dovoljno u posljednjih nekoliko mjeseci. Bayern uvijek ima kvalitet da osvoji Ligu prvaka. Nije slučajnost to što je Liverpool prvi u Premier ligi, to je jedan od najtežih protivnika koje je Bayern mogao dobiti.”

Najnovije vijesti

Navijači ismijavali Riceovu djevojku zbog izgleda, nakon čega je izbrisala sve...

0
Navijači Chelseaja na tribinama Emiratesa tijekom prošlog derbija ismijavali su izgled djevojke Declana Ricea, nakon čega je ona poduzela radikalan korak i izbrisala sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!