NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini: Sergio Aguero je nezamjenjiv

Manuel Pellegrini: Sergio Aguero je nezamjenjiv

Trener Manchester Cityja Manuel Pellegrini izjavio je da je Sergio Aguero nezamjenjiv u njegovog timu, nakon nevjerovatnog nastupa Argentinca u pobjedi protiv Crystal Palacea tokom vikenda.

Aguera nema

Aguero je postigao dva gola, te tako pomogao ‘građanima’ da dođu do pobjede u subotu, rezultat je bio 4-0. Sa ova dva gola argentinski reprezentativac je stigao do desetog gola iz 15 ligaških utakmica, nakon što je 27-godišnjak propustio većinu sezone zbog ozljeda.

Pellegrini se nada da će njegov napadač ostati u formi, jer kako kaže, nezamjenjiv je u Cityjevom pohodu na treću titulu prvaka Premier lige u posljednjih pet godina.

“Nemoguće je zamijeniti Sergija Aguera. On je vrhunski igrač i vrlo je teško naći mu zamjenu. Mislim da je u svakom timu teško naći zamijenu za njihove vrhunske igrače.”

“Možemo igrati bez njega, ali s njim smo mnogo jači kada igra na svojoj prepoznatljivoj razini.”

Međutim, Pellegrini je mišljenja da Manchester City ima kvalitetne zamjene koje mogu zamijeniti Aguera ukoliko to bude potrebno.

“Ali ukoliko, iz različitih razloga, Aguero ne može igrati, mi imamo Kelechia Iheanacha i Wilfrieda Bonyja koji, kad su u dobroj formi, također mogu vrlo dobro zamijeniti našeg prvog napadača. Nemoguće je da Aguero odigra sve utakmice.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!