NaslovnicaVijestiManuel Pellegrini zna razlog zbog kojeg je City završio na četvrtom mjestu

Manuel Pellegrini zna razlog zbog kojeg je City završio na četvrtom mjestu

Manchester City je remijem protiv Swanseaja osigrao četvrto mjesto na tablici engleskog Premiershipa, i tako će sljedeće sezone igrati kvalifikacije za Ligu prvaka. Manuela Pellegrinija koji je ove sezone vodio građane, na klupi će naslijediti Pep Guardiola koji je ove sezone vodio Bayern.

Manuel Pellegrini

Pellegrini je upravo Guardiolu naveo kao glavni razlog zbog toga što City ove sezone nije postigao nešto više od četvrtog mjesta, jer čileanski stručnjak smatra da je Guardiola pokvario atmosferu u njegovom timu.

“U trenutku kada je on objavio da će od sljedeće sezone preuzeti momočad, izgubili smo dvije ključne utakmice, kod kuće protiv Leicestera i Tottenhama. Atmosfera u tom trenutku u klubu nikako nije bila onakva kakva bi trebala kada se izravno borite za naslov prvaka. Događalo se puno stvari koje najradije ne bih detaljno analizirao”, rekao je Pellegrini.

Međutim, Pellegrini je rekao da na kraju ipak misli da je bila dobra sezona, ali da su mogli i bolje, a razlog je već naveo.

“Kada se sve zbroji i oduzme, mislim da je ovo bila dobra sezona. OK, možda nismo završili tamo gdje smo se nadali na početku sezone, ali o tome sam maloprije nešto rekao.”, rekao je Manuel Pellegrini

“Također, imali smo nekoliko teških ozljeda i izbivanja igrača u nekim ključnim trenucima. Uz sve to, po prvi put smo ušli u polufinale Lige prvaka gdje je razliku napravio samo naš gol u našu mrežu. OK, možda nismo igrali bajno, ali to su činjenice. Zbog ozljeda smo morali praktički žrtvovati FA Kup jer se s manjim brojem zdravih igrača nismo mogli boriti i na tom kolosijeku.”, kaže Manuel Pellegrini

“Kažem, mislim da je iza nas dobra sezona. Nije bila jako dobra, ali dobra”, zaključio je bivši trener Villarreala, Malage, Real Madrida, a sada i Manchester Cityja, kojeg se najčešće spominje kao novog trenera Valencije.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!