NaslovnicaVijestiMaradona verbalno napao čelnike FIFA-e i UEFA-e

Maradona verbalno napao čelnike FIFA-e i UEFA-e

Nekadašnja Argentinska fudbalska zvijezda verbalno je napao čelnike svjetskog i europskog fudbala. Argentinac je naglasio da su se dvojica čelnika FIFA i UEFA posvađali isključivo zbog finansijskih interesa, a ne zbog toga što bi željeli da nešto na bolje promijene u fudbalu.

Maradona

“Blater je mnogo štete nanio fudbalu, a ovaj sukob sa Platinijem je farsa. Oni se prave da su protivnici, jedan u FIFA, a drugi na čelu UEFA, a u stvari su na istoj strani. Krađa je jedina stvar koju je Blater mogao da nauči Platinija” , rekao je Maradona.

Bivši najbolji fudbaler svijeta naglasio je da se neće kandidovati na izborima za prijesednika FIFA u februaru, kao i da će podržati kandidaturu Jordanskog princa Alija bin Al Huseina.

“Ukoliko pobijedi, bit ću mu podpredsjednik”, rekao je nekadašnji fudbaler Napolija i Barselone.
Kladjenje forum
[touchcarousel id=’1′]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!