NaslovnicaVijestiMarc-Andre ter Stegen imenovao pet najboljih vratara na svijetu

Marc-Andre ter Stegen imenovao pet najboljih vratara na svijetu

Postoje neki veličanstveni vratari koji trenutačno igraju u najboljim europskim klubovima. Ali tko je najbolji? U konačnici to se svodi na osobnu sklonost, ali nakon njihovih nastupa tijekom proteklih nekoliko sezona, većina nogometnih navijača bi vjerojatno imenovala ili Manchester Unitedovog David de Geu ili Manuel Neuera iz Bayern Munchena.

Marc-Andre ter Stegen imenovao

De Gea je vjerojatno na vrhu u ovom trenutku, uglavnom zbog njegovih svjetskih nastupa, ali je Neuer također propustio većinu 2017/18 sezone zbog ozljede.

Međutim, internacionalac Njemačke će biti odlučan da pokaže da je još uvijek najbolji u ovom poslu tijekom ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Ostala imena koja zaslužuju da se spomenu su talijanska legenda Gianluigi Buffon, Romin Alisson Becker i Jan Oblak. Marc-Andre ter Stegen je još jedan vratar koji zaslužuje priznanje nakon nastupa za Barcelonu tijekom posljednjih nekoliko sezona.

[su_watch_live_football]

25-godišnjak, koji je u Barcelonu došao iz M’gladbacha 2014. godine, ne dobiva zasluge koje zaslužuje, jer je često zasjenio protivničke momčadi.

Uoči druge utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Rome jučer, Ter Stegen je imenovao pet igrača za koje on misli da su trenutno najbolji na svijetu.

Njegovo ime se naravno nije našlo na listi, što mu priznajemo bodove za skromnost. Ali, još uvijek je izostavio neka velika imena, uključujući Thibaut Courtoisa, Keylor Navasa, Hugo Llorisa i Gianluigi Donnarummu.

“Postoje mnogi vratari koji čine razliku”, rekao je Ter Stegen za Mirror.

Kada su ga zamolili da imenuje vratare za koje on misli da su najbolji, on je dodao: “De Gea, Neuer, Buffon, Alissson i Ederson.”

[su_bet_builder]

To je pristojan popis, iako se svatko neće složiti sa njim.

Je li Buffon, koji je u siječnju navršio 40 godina, još uvijek među najboljim vratarima na svijetu? Iako je neupitno da je on legenda u ovoj igri, njegovi nastupi ove sezone ponekada nisu bili baš uvjerljivi.

U međuvremenu, Manchester Cityjev Ederson je uživao u fantastičnoj sezoni prvaka u Engleskoj, ali je prerano nazvati ga jednim od najboljih svjetskih čuvara.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!