NaslovnicaVijestiMarc Bartra na pragu POVRATKA u La Ligu: Saznajte koji španjolski klub...

Marc Bartra na pragu POVRATKA u La Ligu: Saznajte koji španjolski klub ga ŽELI u svojim redovima

Bivši branič Barcelone, Marc Bartra nalazi se na pragu odlazka iz bundesligaša Borussie iz Dortmunda. Mnogo klubova iz Španije je pokazalo interes za njegove usluge a kako sada stvari stoje on će najvjerovatnije svoju karijeru  nastaviti u ekipi Betisa iz Seville.

Marc Bartra na pragu POVRATKA

Bivši odbrambeni igrač Barcelone Marc Bartra će, kako se čini, uskoro napustiti Njemačku i Borussia iz Dortmunda. 27-godišnjak je ove sezone odigrao 12 utakmica u njemačkom prvenstvu, ali nije tajna da se on još uvijek nije psihološki  oporavio od prošlogodišnjeg bombaškog napada na autobus Dortmunda u kojem je čak i pretrpio manje ozljede.

>> “Daniel Sturridge je jednako dobar kao i Harry Kane”

Marca izvještava da će Bartra opet zaigrati u španjolskoj La Ligi, gdje se očekuje da će igrati za ekipu Betisa iz Seville, u kojem je već prisutan još jedan bivši član Barcelone te bivši saigrač Bartre, Cristian Tello. Marca izvještava da je u pitanju transfer a ne posudba kako je bilo saopšteno, ali nije poznato koliko novca će Batis uplatiti na račun Borussie.

[su_bonus]

Betis je tako ekspresno pronašao zamjenu za meksičkog reprezentativca Miguel Layona, koji je već bio dogovorio transfer u Betis, no nakon toga je promijenio mišljenje i potpisao za ljute gradske rivale ekipu Seville.

[su_no1forfootball]

Marc Bartra je u Dormund stigao prošle godine u transferu vrijednom 8 miliona eura, a za Milijonare je odigrao 43 utakmice te postigao 4 pogodka. U dresu Barcelone je sakupio 106 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!