NaslovnicaVijestiMARCA IZVJEŠTAVA: Transfer Eden Hazarda zapečaćen - Chelsea prihvatio 100 milijuna eura!

MARCA IZVJEŠTAVA: Transfer Eden Hazarda zapečaćen – Chelsea prihvatio 100 milijuna eura!

Bit će ovo vrlo zanimljivo ljeto na Stamford Bridgeu. Hoće li Maurizio Sarri biti smijenjen? Hoće li zabrana transfera biti poništena? Hoće li Eden Hazard otići?

MARCA IZVJEŠTAVA

Toliko pitanja i imamo vrlo malo odgovora. Mnogo će ovisiti o tome hoće li se Chelsea kvalificirati u Ligu prvaka ili ne.

No, bez obzira na to koje će europsko natjecanje Chelsea igrati u sljedećoj sezoni, čini se da će odgovor na to pitanje o Hazardu biti ‘da’.

Zvijezda Chelseaja je neprestano povezana sa preseljenjem u Real Madrid i sve je vjerojatnije da će se to dogoditi ovog ljeta.

Belgijska superzvijezda će imati još 12 mjeseci u svom ugovoru, kojeg naizgled odbija ponovo potpisati u zapadnom Londonu.

Sa Zinedine Zidaneom na Bernabeu, preseljenje u Madrid je svakako primamljivo.

“Svi znaju kakvo poštovanje imam prema Zidaneu kao igraču, ali kao menadžeru. On je bio moj idol. San je igrati pod vodstvom Zidanea,” rekao je Hazard.

I čini se da je to gotova stvar.

Ove vijesti nam piše Marca. Oni su u četvrtak navečer podnijeli izvješće u kojem tvrde da će se Hazardov transfer zapečatiti u narednih nekoliko dana.

U njemu se navodi da će sporazum između sve tri strane biti zvaničan u nadolazećim danima.

Naknada?

Izgleda da će biti 100 milijuna eura.

Budući da je ovog ljeta preostalo samo 12 mjeseci u njegovom ugovoru, Chelsea nema pregovaračku moć da zahtijeva veću naknadu.

Prošlog ljeta željeli su 200 milijuna eura za 28-godišnjaka.

Ali izgleda da će se Chelsea morati zadovoljiti sa 100 milijuna eura i obnavljati svoj tim bez glavnog igrača.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!