NaslovnicaVijestiMARCA SE POKLONILA DO PODA: Ovo se od Modrića ne čuje često!

MARCA SE POKLONILA DO PODA: Ovo se od Modrića ne čuje često!

Sutra od 13 sati nas očekuje največi derbi na svijetu El Clasico, a ulozi nikada veći. Marca je pisala članak o reprezentativcu Hrvatske.

MARCAa

Nakon 16 odigranih kola Real Madrid zaostaje Barceloni čak 11 bodova, te kraljevski klub, koji je trenunto na četvrtom mjestu, nema više mjesta za kiks.

Dan prije utakmice jedan od najuglednijih listova na svijetu Marca stavila je Luku Modrića kao jednog od glavnih igrača Real Madrida.

[su_live_koeficijenti]

“Modrić je svake godine postajao sve važniji igrač ta Real, danas on nosi momčad, a kao glavni ključ mnogih uspjeha Reala koju su se dogodili proteklih godina Hrvat je veoma zaskužan”, piše Marca.

“Kada je Hrvat u pravoj formi, Realovi protivnici skoro da nemaju šanse, a njegov raskošni talent rezultirao je osvajanjem La Lige i Lige prvaka, a kao šlag na tortu bit će mu nastup na Svjetskom prvenstvu, te je za Real velika prednost što je LUka u odličnoj formi.”

Luka Modrić tvrdi da će on zajedno sa saigračima pogunitu na terenu protiv Barcelone, ako bude bilo potrebe za tim.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Mi smo spremni da igramo veliki El Clasico, jer i dalje nam je cilj isti, to jeste da osvojimo sve naslove koje nam se nude”, tvrdi Luka Modrić, te dodaje:

“Još uvijek smo ‘živi’ u prvenstvu, te ćemo svim silama pokušati osvojiti La Ligu. Osim prvenstva, još puno ima da se igra i u Ligi prvaka i Kupa kralja, te to također želimo da osovjimo. Poginut ćemo za te trofeje!”

“Dok god ovo traje ja ću uživati, to me gura da idem naprijed. Iskreno se nadam da će naši navijači napraviti odličnu atmosferu u subotu!”

“Ostvario sam svoj san dolaskom u Real, te osvajenjm svih ovih trogeja. Znam da ću uvijek daleko dogurati, imam veliko samopouzdanje. Nema mnogo igrača na svijetu koji su ‘okačili kopačke o klin’ u velikom klubu, sada ostaje da vidimo hoću li ja to uspjeti. Želja mi je to velika”, tvrdi Modrić.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!