NaslovnicaVijestiMarcelo napušta Real Madrid. Već je odabrao novi klub!

Marcelo napušta Real Madrid. Već je odabrao novi klub!

Zvijezda Real Madrida Marcelo je rekao klubu da želi otići, javljaju španjolski mediji. Marcelo ima ugovor sa Realom koji traje do kraja ove sezone.

Marcelo napušta Real

Kako stvari stoje, Marcelo ne namjerava produljiti ugovor i klub bi ga mogao prodati već u siječnju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Lijevi bek Brazila je navodno već odabrao gdje želi nastaviti svoju karijeru. Ako sve bude išlo prema planu, on će od siječnja igrati u Fluminenseu u kojem je i započeo svoju karijeru 2005. godine.

Marcelo je u Real Madrid stigao 2006. godine, a sa kraljevskim klubom je osvojio 22 trofeja do sada.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!