NaslovnicaVijestiMarcelo prokomentirao glasine o odlasku iz Reala

Marcelo prokomentirao glasine o odlasku iz Reala

Brazilski nogometaš Marcelo prokomentirao je glasine o odlasku iz Reala na ljeto, rekavši kako želi da ostane, međutim, ostavio je otvorenom opciju odlaska.

Nogometaš Real Madrida Marcelo izjavio je da ne pomišlja da napusti klub i tako demantovao tvrdnje medija da će na ljeto kod bivšeg suigrača Cristiana Ronalda u Juventus.

“Odlazak iz Reala nije mi ni na kraj pameti. Što se mene tiče nema razloga za odlaskom, vjerujem u sebe i svoje sposobnosti. Naravno, ako klub bude želio da odem, prihvatiću to. Bio bi to tužan dan za mene jer mnogo volim ovaj klub” izjavio je Marcelo.

Međutim, obično gdje ima dima ima i vatre, a nedavno je Marcelova supruga “zapalila” iskru ovom izjavom:

“Bili smo jako razočarani, proveli smo mnogo vremena zajedno, znam da je njegova majka dobro i Georgina je divna, a onda je moj sin vrlo blizak sa Cristianom Juniorom. Da, oproštaj nam je donio veliku prazninu”, rekla je nedavno njegova supruga.

Brazilski nogometaš vjerovatno ne želi dodatno podgrijavati glasine o njegovom transferu, ali opcija odlaska je sasvim otvorena u ljetnjem prijelaznom roku, a činjenica da je Marcelo u prethodnih pet utakmica čak četiri presjedio na klupi, svakako ide u prilog eventualnom transferu na ljeto.

Brazilac sa Realom ima ugovor do 2022. godine, a u Madrid je stigao 2007. godine iz Fluminensea. Za Real je odigrao 332 utakmice, postigao 35 golova i osvojio 20 trofeja, uključujući četiri Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!