NaslovnicaVijestiMarcelo razočaran: Bio sam primjer, a sad mi neće ni ponuditi ugovor

Marcelo razočaran: Bio sam primjer, a sad mi neće ni ponuditi ugovor

Punih 15 godina Brazilac Marcelo bio je jedan od stupova Real Madrida, a finale Lige prvaka s Liverpoolom bit će mu posljednja utakmica za Los Blancose.

“Klub mi neće produžiti ugovor… A ja sam bio primjer”, rekao je Marcelo, ne toliko iznerviran koliko razočaran, ali svjestan da je vrijeme da se oprosti od kluba u koji je došao 2007. iz Fluminensea za samo 6.500.000 eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Iako je ranije javno rekao da želi ostati na Santiago Bernabeu, želja mu se neće ostvariti.

I to neće biti jedini odlazak iz Reala ovog ljeta. Gareth Bale samo čeka hoće li se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo s Walesom ili će završiti karijeru. Po svemu sudeći ni Isco neće dobiti novi ugovor, Betis bi ga rado uzeo. A Marcelo? Vidjet ćemo.

Osvojio je četiri Lige prvaka, četiri Svjetska klupska prvenstva, tri europska superkupa, šest naslova Primere, dva Kupa kralja i pet nacionalnih Superkupova.

Međutim, sa 34 godine više nije isti igrač. Ferland Mendy je početni lijevi bek Reala, čak i kada nije igrao Carlo Ancelotti je gurnuo Nacha Fernandeza na tu poziciju. A za razliku od Luke Modrića koji već zna da će dobiti novi ugovor, Marcelu se nitko iz kluba nije obratio.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!