NaslovnicaVijestiMarcelo tijekom ljeta odbio niz raskošnih ponuda, a sada je pronašao neočekivani...

Marcelo tijekom ljeta odbio niz raskošnih ponuda, a sada je pronašao neočekivani angažman

Legendarni brazilski nogometaš Marcelo odabrao je grčki klub Olympiakos kao svoju novu destinaciju nakon što je ljetos napustio Real Madrid.

Marcelo je 15 godina proveo u Real Madridu, gdje je stekao status legende. Brazilac je na Santiago Bernabeu osvojio sve što se može osvojiti u svijetu nogometa, uključujući pet naslova Lige prvaka.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ipak, u 35. godini života došlo je vrijeme za rastanak, ali je odlučio ostati u Europi jer je smatrao da još ima što ponuditi. Brazilac se odazvao pozivu iz Grčke i obući će dres Olympiakosa. Slavni grčki klub nije dobro ušao u novu sezonu te su stoga iskoristili priliku potpisati Marcela od kojeg očekuju puno na terenu i izvan njega.

Marcelo je s Olympiakosom potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produljenja na još jednu sezonu ako obje strane budu zadovoljne.

Olympiakos je kasno sinoć na svojim društvenim mrežama potvrdio veliki transfer. Tijekom ljeta, nakon što je napustio Real, spominjali su se brojni klubovi koji su željeli dovesti Brazilca, no na kraju je najviše sreće imao grčki klub.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!