NaslovnicaVijestiMARCELO ZATRAŽIO ODLAZAK: Velikan iz Premier lige već sprema ponudu!

MARCELO ZATRAŽIO ODLAZAK: Velikan iz Premier lige već sprema ponudu!

Kako danas izvještavaju španjolski mediji, legendarni defanzivac Real Madrida Marcelo zatražio je da napusti klub u ovom ljetnom prelaznom roku.

Marcelo napušta Real Madrid

31-godišnjak je proveo čak 13 sezona na Santiago Bernabeu, osvojivši, između ostalog, za to vrijeme četiri puta La Ligu, te četiri puta Ligu prvaka. Međutim, dolazak Ferlanda Mendyja iz Lyona nedavno za oko 50 miliona eura navodno brine Brazilca, koji se boji kako će izgubiti mjesto u početnih jedanaest Zidaneovog tima.

Prema pisanju novina Sport, Marcelo je poručio upravi kako bi volio otići, te isprobati novi izazov u svojoj karijeri, a interes za njega pokazuju brojni europski velikani. U izvješću piše kako je među njima i Arsenal, koji je od početka ljeta u potrazi za novim lijevim bekom.

Međutim, ‘Topnici’ će imati veliku konkurenciju ukoliko odluče krenuti po Marcela, s obzirom da ga žele još i Paris Saint-Germain, Juventus i AC Milan. On je trenutno na odmoru nakon što, na iznenađenje mnogih, nije pozvan u reprezentaciju Brazila na Copa Americu, koja se održava upravo u njegovoj rodnoj zemlji.

Defanzivac je imao poprilično razočaravajuću prošlu sezonu, u kojoj je na 34 nastupa u svim takmičenjima postigao tri gola i podijelio šest asistencija. Otkako je stigao iz Fluminensea davne 2007. godine za 6,5 miliona eura, ukupno je za klub odigrao 493 utakmice, te pritom postigao 39 golova i podijelio 90 asistencija.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!