NaslovnicaVijestiMarco Asensio: Odbio sam ih kako bih potpisao za Real Madrid!

Marco Asensio: Odbio sam ih kako bih potpisao za Real Madrid!

Zvijezda Real Madrida Marco Asensio otkrio je kako je odbio ponudu Barcelone 2014. godine, te dodao da će odbiti i ponudu Paris Saint-Germaina ukoliko ga pokušaju dovesti.

Asensio otkrio koji klub je odbio prije dolaska u Madrid

21-godišnjak je u nevjerovatnoj formi ove sezone, u kojoj je već postigao četiri gola u pet nastupa za ‘kraljevski’ klub.

Španjolski reprezentativac je danas priznao kako je imao priliku pridružiti se Barceloni prije nekoliko godina.

“Postojala je mogućnost da se pridružim Barceloni prije nego što sam stigao u Real Madrid”, rekao je Asensio za španjolski COPE.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Jako sam ponosan što sam dio ovog kluba, ne samo zbog slavne prošlosti, već i zbog dobrog odnosa prema meni. Navijači su fantastični.”

“Nogomet igram od treće godine i ovo je oduvijek bio moj san. U Mallorcu sam stigao sa devet godina i tu odluku su donijeli moji roditelji, ali igrati za Real Madrid je oduvijek bio moj san.”

Asensio je također naglasio da će ostati u Real Madridu čak i ako ga pokuša dovesti PSG.

“Ne znam koliko vrijedim, pretpostavljam onoliko koliko iznosi moja otkupna klauzula. Ne planiram napuštati klub jer sam jako sretan ovdje.”

Saznajte bitne informacije prvi!

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!