NaslovnicaVijestiMarco Reus će u 33. godini napraviti veliki transfer? Kontakti već uspostavljeni

Marco Reus će u 33. godini napraviti veliki transfer? Kontakti već uspostavljeni

Njemački mediji javljaju da bi kapetan Borussije Dortmund Marco Reus do kraja siječanjskog prijelaznog roka mogao napustiti klub i nastaviti karijeru u drugoj sredini. 33-godišnjak s Borussijom ima važeći ugovor do kraja sezone, a još uvijek nije odlučio hoće li ostati u dresu Borussije, ili će sreću potražiti u nekom drugom klubu.

Manchester United želi dovesti Reusa u svoje redove, ali ga u svoju momčad pokušava dovesti i Cristiano Ronaldo te je Al-Nassr najveći favorit za njegov potpis. Očekivano, sigurno bi mu osigurali enormnu tjednu ili mjesečnu zaradu, a njemački mediji dodaju da bi Reus radije ostao u Europi i da bi se želio okušati u najjačoj nogometnoj ligi na svijetu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, pitanje je koliko je spreman s 33 godine doći u Englesku, a ove je sezone, kao i prije, imao dosta problema s ozljedama te je propustio Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag je već razgovarao s Reusovim agentima pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li s 33 godine i nakon svih ozljeda i problema ostvariti najveći transfer u karijeri.

Reus igra za Borussiju Dortmund od 2012. godine, a ove je sezone nastupio u samo 12 utakmica te postigao tri pogotka i upisao četiri asistencije.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!