NaslovnicaVijestiMarco Veratti zna ko je idealan nasljednik za Paula Pogbu

Marco Veratti zna ko je idealan nasljednik za Paula Pogbu

Nogometaš Paris Saint-Germaina, Marco Veratti smatra da je njegov suigrač Blaise Matuidi idealan za Juventus, kao zamjena za Paula Pogbu koji je u rekordnom transferu prešao u Manchester United, prenose danas francuski mediji.

GettyImages-502925530
Juventus u finišu prijelaznog roka pokušava dogovoriti se sa Matuidijem te dovesti ga u Torino, a italijanski prvak bi za usluge ovog nogometaša platio čak 40 milijuna eura.

“Smatram da je Blaise pravi igrač za Juventus. On je veznjak top klase, uvijek ostavlja srce na terenu i vrlo je fizički jak. Uz to je pametan i racionalan, ai često zna da se priključi napadu”, rekao je Verati za italijanski list, Gazzettu delo Sport.

Reprezentativac Francuske nema ništa protiv selidbe u Juventus, ali tako ne misle čelnici PSG-a jer ne žele da se odreknu jednog od ključnih igrača momčadi.

Zanimljivo da se Veratti, koji je također vezista kao i Matuidi, spominjao kao jedan od mogućih Pogbinih nasljednika, ali je odlučio produžiti ugovor s PSG-om.

Marco Veratti je u dosadašnjem dijelu svoje karijere odigrao 107 utakmica u francuskoj Lige 1 i postigao dva pogotka. U Ligi prvaka nastupao je 29 puta i postigao jedan pogodak. Prije Paris Saint-Germaina, ovaj italijanski veznjak nastupao je za Pescaru, a od 2012. godine nastupa za francuski klub.

Veratti je član i italijanske reprezentacije od 2012. godine, i od tada je 15 puta nastupao za italijanski klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!