NaslovnicaVijestiMarco Veratti zna ko je idealan nasljednik za Paula Pogbu

Marco Veratti zna ko je idealan nasljednik za Paula Pogbu

Nogometaš Paris Saint-Germaina, Marco Veratti smatra da je njegov suigrač Blaise Matuidi idealan za Juventus, kao zamjena za Paula Pogbu koji je u rekordnom transferu prešao u Manchester United, prenose danas francuski mediji.

GettyImages-502925530
Juventus u finišu prijelaznog roka pokušava dogovoriti se sa Matuidijem te dovesti ga u Torino, a italijanski prvak bi za usluge ovog nogometaša platio čak 40 milijuna eura.

“Smatram da je Blaise pravi igrač za Juventus. On je veznjak top klase, uvijek ostavlja srce na terenu i vrlo je fizički jak. Uz to je pametan i racionalan, ai često zna da se priključi napadu”, rekao je Verati za italijanski list, Gazzettu delo Sport.

Reprezentativac Francuske nema ništa protiv selidbe u Juventus, ali tako ne misle čelnici PSG-a jer ne žele da se odreknu jednog od ključnih igrača momčadi.

Zanimljivo da se Veratti, koji je također vezista kao i Matuidi, spominjao kao jedan od mogućih Pogbinih nasljednika, ali je odlučio produžiti ugovor s PSG-om.

Marco Veratti je u dosadašnjem dijelu svoje karijere odigrao 107 utakmica u francuskoj Lige 1 i postigao dva pogotka. U Ligi prvaka nastupao je 29 puta i postigao jedan pogodak. Prije Paris Saint-Germaina, ovaj italijanski veznjak nastupao je za Pescaru, a od 2012. godine nastupa za francuski klub.

Veratti je član i italijanske reprezentacije od 2012. godine, i od tada je 15 puta nastupao za italijanski klub.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!