NaslovnicaVijestiMarco Verratti se oglasio povodom mogućeg odlaska u Barcelonu

Marco Verratti se oglasio povodom mogućeg odlaska u Barcelonu

Vezni igrač Paris Saint-Germaina Marco Verratti nakon sinoćnjeg poraza njegovog tima protiv Real Madrida rezultatom 3-1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka dao je zanimljiv intervjuu u kojem je komentarisao mogući odlazak u Barcelonu.

Verratti o odlasku u Barcelonu

Talijanski reprezentativac je bio vrlo blizu prelaska na Camp Nou prošlog ljeta, nakon što je njegov bivši agent Donato Di Campli poručio kako se Verratti u francuskom klubu osjeća poput zatvorenika. Na kraju od transfera nije bilo ništa, a 25-godišnjak je promijenio agenta, te se odlučio za ostanak u Paris Saint-Germainu.

[su_bbworld]

Upitan nakon sinoćnje utakmice o tom propalom transferu, u intervjuu za Premium Sport Verratti je rekao: “Barcelona? Ne znam, sretan sam ovdje u Parizu. Vjerujem u ovaj projekt i nadam se da ću dugo ostati ovdje. Možda će me Paris Saint-Germain prodati, ali vidjet ćemo.”

Gosti iz Pariza su poveli golom Adriena Rabiota u 33. minuti, da bi pred kraj prvog poluvremena za izjednačenje iz penala pogodio Cristiano Ronaldo. Iako je Paris Saint-Germain od početka drugog poluvremena imao blagu dominaciju, nakon ulaska Garetha Balea, Marca Asensija i Lucasa Vasqueza, ‘kraljevski’ klub je postigao još dva gola do kraja.

Prvo je u 83. minuti svoj drugi gol na utakmici postigao Cristiano Ronaldo, ukupno svoj 101. u dresu Real Madrida u ovom takmičenju, a zatim je tri minute kasnije za potpuni preokret pogodio i Marcelo na sjajnu asistenciju Marca Asensija.

[su_no1forfootball]

“Mislim da je 1-1 bio pošten rezultat za prvo poluvrijeme. Nakon pauze, mislim da smo zaslužili pobjedu, ali smo izgubili 3-1″, rekao je Verratti”, te dodao: “Kada igrate protiv velikog tima, morate stvorene prilike pretvoriti u gol. Još uvijek imamo dobre šanse za prolazak i trebat će nam samopouzdanja kod kuće. Već smo u prošlosti vidjeli kako se timovi vraćaju nakon poraza u prvoj utakmici protiv nas, tako da i mi to možemo uraditi. Razočarani smo, ali preostala je još jedna utakmica.”

Parižani će ugostiti Los Blancose na Parku prinčeva 6. marta/ožujka, kada će se odigrati uzvratni susret.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!