NaslovnicaVijestiMarcos Llorente spava u krevetu od 35.000€ koji usporava starenje!

Marcos Llorente spava u krevetu od 35.000€ koji usporava starenje!

Marcos Llorente iz Atletico Madrida navodno posjeduje krevez za kojeg se navodi da bi mogao usporiti starenje. Krevet u vrijednosti od preko 30.000 funti pomaže sportašima da se oporave.

Marcos Llorente spava

Marcos Llorente se poprilično poboljšao otkako se na ljeto 2019. godine pridružio Atletico Madridu iz gradskog rivala Real Madrida.

On je postigao pojednički gol u izbacivanju Liverpoola iz Lige prvaka u ovogodišnjoj osmini finala.

Llorente je rekao da ima nekoliko savjeta kako da zadrži svoju nevjerojatnu izdržljivost i kondiciju na najvišoj razini.

Španjolski vezni igrač čvrsto vjeruje u paleo dijetu.

Paleo dijeta je dizajnirana tako da podsjeća na ono što su ljudi lovci-sakupljači naših predaka jeli prije nekoliko tisuća godina.

Međutim, njegov najbizarniji savjet je njegov trenutni krevet, koji vrijedi preko 30.000 funti i navodno smanjuje brzinu starenja.

Kreatori kreveta, Hogo, kažu:

“Hogo je jedini znanstveno zajamčeni i patentirani sustav odmora na svijetu koji prirodno smanjuje biološku dob usporavanjem procesa oksidacije i upale pomoću koje starimo.”

Krevet je također hvaljen od strane nekoliko profesora, točnije, Monica de la Fuente, profesorica na odjelu za genetiku, fiziologiju i mikrobiologiju Biološkog fakulteta Sveučilišta Complutense u Madridu.

Monica de la Fuente je rekla:

“Rezultati pokazuju odmor postignut zahvaljujući sustavu Hogo koji dovodi do značajnog podmlađivanja biološkog doba i poboljšavanja ukupnog zdravlja. To može poboljšati životni vijek i zdravlje.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!