NaslovnicaVijesti"Marcus Rashford može dostići razinu Kylian Mbappea i osvojiti Zlatnu loptu."

“Marcus Rashford može dostići razinu Kylian Mbappea i osvojiti Zlatnu loptu.”

Matteo Darmian vjeruje da Marcus Rashford može dostići razinu superzvijezde Kylian Mbappe i osvojiti prestižnu Zlatnu loptu.

Marcus Rashford može

Bivši igrač Manchester Uniteda blistavo je govorio o Rashfordu koji je ušao u prvu momčad pod Louis van Gaalom 2015. godine.

Napadač je izašao na scenu kao tinejdžerska senzacija, a talijanski branič vjeruje da može dostići razinu pobjednika Mbappea.

“Još se sjećam prvog treninga Marcusa Rashforda sa seniorskim sastavom kao da je bio jučer”, rekao je za The Guardian. “Odmah sam pomislio: ‘vau, ovo je nevjerojatan igrač.’

“Učinio je toliko impresivnih stvari za igrača svojih godina i način na koji se usavršavao u svakom detalju zaista me se dojmio.”

Rashford je od tada postao redovni član tima Uniteda, a Darmian smatra kako engleski as može osvojiti prestižnu Zlatnu loptu ako nastavi raditi onako kako radi.

“Ako nastavi raditi na način na koji je dosad radio, može osvojiti Zlatnu loptu,” dodao je.

“Uvjeren sam u to. Najviše me se dojmio od svih igrača Uniteda i vrlo je mlad i još se može poboljšati. Za mene može dostići nivo Kylian Mbappéa i natjecati se za Zlatnu loptu u godinama koje dolaze „.

22-godišnjak uživa u svojoj najplodnijoj sezoni za United otkako je debitaovao 2015. godine.

Zabio je 19 golova u svim natjecanjima prije nego što je epidemija koronavirusa zaustavila nogomet u Engleskoj.

Darmian, u međuvremenu, igra za talijansku ekipu Parmu. On je u prvoj sezoni nakon ljetnog transfera 2019. godine.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!