NaslovnicaVijestiMarcus Rashford otkrio što mu je Solskjaer rekao prije hat-tricka!

Marcus Rashford otkrio što mu je Solskjaer rekao prije hat-tricka!

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford postigao je 16-minutni hat-trick u srijedu protiv RB Leipziga u Ligi prvaka, nakon što je ušao kao zamjena.

Marcus Rashford otkrio

Rashford i Fernandes su započeli utakmicu na klupi Crvenih đavola i imali su zadatak povećati tempo igre Manchester Uniteda nakon što su ušli na teren.

Manchester United je vodio 1-0 zahvaljujući golu Masona Greenwooda. Ekipa sa Old Trafforda je bila pod kontrolom, ali bez golova koji su to potkrijepili, dok je Leipzig pokušavao doći do izjednačenja.

Ole Gunnar Solskjaer je uveo Marcusa Rashforda nakon sat vremena igre, prije nego što je pet minuta kasnije uveo i Bruna Fernandesa.

Marcus Rashford je nakon meča otkrio da je Solskjaer rekao svojim zamjenama da uposle napadače i učine rezultat sigurnijim.

“Manadžer nam je rekao da ubrzamo tempo. Za nas to znači ići naprijed. Tamo je definitivno bilo mjesta i uspjeli smo odraditi ono što se tražilo od nas. Bruno je bio na lopti, Pogba također, Anto je trčao naprijed. Izgledali smo opasno i kao da ćemo postići gol svaki put kada krenemo u napad,” rekao je Rashford.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!