NaslovnicaVijestiMARCUS RASHFORD PRIZNAO: On je najkompletniji napadač u Premier ligi!

MARCUS RASHFORD PRIZNAO: On je najkompletniji napadač u Premier ligi!

Napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford imenovao je zvijezdu gradskog rivala Manchester Cityja najkompletnijim napadačem u Premier ligi. 21-godišnji reprezentativac Engleske je u ovom trenutku jedan od najboljih mladih napadača u Europi, a postigao je devet golova i podijelio šest asistencija u 20 utakmica u Premier ligi ove sezone.

Aguero najkompletniji napadač u Premier ligi

Ipak, ne smatra kako je on najbolji u Premier ligi u ovom trenutku, već napadač ‘Građana’ Sergio Aguero, napadač Tottenham Hotspura Harry Kane i Arsenalov Pierre-Emerick Aubameyang.

Od te trojice, on smatra kako je Aguero daleko iznad ostalih. Rekao je: “Mislim da je Sergio Aguero najkompletniji napadač u ligi. Čak i kad nije njegov dan, može postići tri ili četiri gola. Za mene je to osobina napadača koju bih prihvatio istog trenutka.”

Zatim je dodao: “Kada nemate dobru utakmicu, a ipak postižete golove, to je poseban kvalitet. Harry Kane je također jako pametan igrač, njegovo pozicioniranje i kretanje je sjajno. Također mi se sviđa i Aubameyang.”

Aguero je u sjajnoj formi ove sezone, te je na 37 nastupa u svim takmičenjima postigao 28 golova i podijelio sedam asistencija. S druge strane, Harry Kane je na ukupno 36 nastupa postigao 24 gola i podijelio šest asistencija, dok je Aubameyang postigao 22 gola i podijelio također šest asistencija na 39 nastupa.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!