NaslovnicaVijestiMario Balotelli na meti uvreda italijanskih navijača!

Mario Balotelli na meti uvreda italijanskih navijača!

Mario Balotelli, nogometaš francuske Nice i povratnik u reprezentaciju Italije, bio je na meti uvreda italijanskih navijača na prijateljskoj utakmici u St. Gallenu.

Nestašni dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli vratio se pogotkom u reprezentaciju, nakon gotovo četiri godine izbivanja, bio je na utakmici protiv Saudijske Arabije predmetom rasističkih uvreda domaćih navijača.

Susret je odigran u švicarskom St. Gallenu, ali su talijanski navijači iskoristili priliku kako bi uz rub igrališta postavili banner s parolom “Moj kapetan mora biti talijanske krvi”. Naime, nakon što je Roberto Mancini preuzeo talijansku reprezentaciju, Balotelli je imenovan drugim kapetanom nacionalne vrste.

[su_bet365_app]

U predstojećim testnim utakmicama Balotelli bi, uz kapetana Leonarda Bonuccija, mogao nositi kapetansku traku. Balotelli je svoj zadnji susret za ekipu Azzurra odigrao još u lipnju 2014. godine, a na sinoćnjoj se utakmici kao povratnik u reprezentaciju pobrinuo za vodstvo od 1:0.

Talijani su na kraju slavili s ukupnih 2:1. “Mi smo u 2018. godini, dečki! Prestanite s tim, probudite se, molim vas!”, napisao je Mario Balotelli na Instagramu kao svoj odgovor na rasističku poruku.

Talentirani nogometaš vuče korijene iz Gane, ali je rođen u talijanskome Palermu. Balotelli je kao trogodišnjak dan na posvajanje obitelji Balotelli. Njegovi roditelji Thomas i Rosa Barwuah živjeli su u skromnim uvjetima, a kako je njihov sin bio krhkoga zdravlja, posvajanje od strane imućnije obitelji učinilo im se kao najbolje rješenje.

U početku je dijete tijekom radnog tjedna bilo kod zamjenske obitelji, a tijekom vikenda kod bioloških roditelja. Kasnije se sve promijenilo tako da je Mario trajno ostao kod Balotellijevih. Njegovi novi roditelji Francesco i Silvia su porijeklom talijanski Židovi te su s Mariom živjeli u velikoj kući u selu Concesio pokraj Brescije.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!