NaslovnicaVijestiMario Balotelli u pregovorima sa timom iz Serije C!

Mario Balotelli u pregovorima sa timom iz Serije C!

Mario Balotelli razgovara sa ekipom iz talijanske treće divizije, Como. Talijan bi trebao napustiti svoj trenutni klub Bresciju nakon burnih 12 mjeseci u kojima se posvađao sa vlasnikom Massimom Cellinom.

Mario Balotelli u pregovorima

Nekadašnja zvijezda Liverpoola i Manchester Cityja Mario Balotelli imao je silaznu karijeru u posljednje vrijeme.

Pridružio se Bresciji prošlog ljeta na trogodišnji ugovor, ali će biti otpušten nakon loših nastupa i javne svađe sa vlasnikom Massimom Cellinom.

Kada postane slobodan agent, ambiciozni klub iz Serije C Como je brzo krenuo u pokušaj i potpisivanje napadača.

Izvršni direktor Coma Michael Gandlera poručio je:

“Došlo je do kontakta između dvije strane. Njegovi su predstavnici sjeli da nas saslušaju. Ne mogu reći više od toga.”

Vjeruje se da novi vlasnik Coma Robert Budi Hartono ima bogatstvo od 14 milijardi funti. Ima velike ambicije da odvede klub u vrhunsku ligu i smatra da je Balotelli čovjek koji će tamo odvesti.

Brescia u subotu igra protiv Parme gdje su autsajderi sa koeficijentom 3.30. Na pobjedu Parme u tom susretu koeficijent iznosi 2.05.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Iako bi se Balotelli pridružio klubu u besplatnom transferu, pretpostavlja se da će njegova plaća biti prilično visoka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!