NaslovnicaVijestiMario Gomez: On će dominirati u napadu Njemačke u narednih deset godina!

Mario Gomez: On će dominirati u napadu Njemačke u narednih deset godina!

Mario Gomez je podržao mladog sunarodnjaka Tima Wernera izjavivši kako će on dominirati napadom reprezentacije u narednom desetljeću.

Gomez pohvalio sunarodnjaka

21-godišnji napadač RB Leipziga odigrao je osmu utakmicu u dresu reprezentacije pod Joachimom Lowom u pobjedi protiv Norveške rezultatom 6-0.

Werner, koji se povezivao sa prelaskom u Liverpool u prošlosti, postigao je ukupno šest golova za svjetske prvake, a 32-godišnji Gomez ga je podržao izjavivši da će biti prva devetka reprezentacije u narednim godinama.

“On će dominirati u napadu Njemačke u narednih deset godina. Vjerovatno će isto učiniti i na klupskom nivou ako nastavi igrati ovako.”

“On radi fantastičan posao, treba nam neko poput Tima, tko je u sjajnoj formi, ukoliko želimo postati svjetski prvaci.”

Podanak Stuttgartove omladinske škole, Werner je stigao u RB Leipzig prošlog ljeta za oko deset miliona eura, a iza sebe ima sjajnu sezonu.

Pod vodstvom Ralpha Hasenhüttla postigao je 21 gol i upisao sedam asistencija u 31 utakmici, a samo su Pierre-Emerick Aubameyang (31), Robert Lewandowski (30) i Anthony Modeste (25) postigli više golova od njega u Bundesligi.

[su_watch_live_football]

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!