NaslovnicaVijestiMario Gomez ponovo u Bundesligi: Radujem se novom izazovu

Mario Gomez ponovo u Bundesligi: Radujem se novom izazovu

Njemački bundesligaš, Wolfsburg objavio je na svojoj stranici vijest kako je stiglo njihovo pojačanje u napadu u vidu Marija Gomeza koji je kao član Fiorentine prošle godine u dresu Bešiktaša osvojio tursko prvenstvo i bio najbolji strijelac lige. Gomez je potpisao ugovor sa njemačkim timom do 2019. godine, a otkupna klauzula koju je Wolfsburg platio Fiorentini iznosila je sedam milijuna eura.

Mario Gomez

“Radujem se novom izazovu. Razgovori s Klausom Allofsom i Dieterom Heckingom bili su jako dobri i sada sam jako sretan što se vraćam u Bundesligu. Želim pomoći Wolfsburgu da uhbati mjesto u Europi i zapravo sam uvjeren da će to i napraviti”, rekao je Gomez.

Trener ‘Vukova’, Dieter Hecking rekao je da je za njega Mario Gomez najbolji njemački napadač, a i ima odlike pravog vođe što je potrebno Wolfsburgu. Gomez se sjajno uklapa u Wolfsburg, rekao je Hecking.

“Za mene je Mario najbolji njemački napadač. On također ima i odlike pravog vođe, a mislim da zajedno dijelimo jasnu viziju onga što hoćemo. Uklapa se savršeno u našu momčad”, rekao je trener Dieter Hecking.

[su_euro_soccer_bonus]

Sportski direktor njemačkog kluba, Klaus Allofs izrazio je zadovoljstvo jer su uspjeli dogovoriti suradnju sa ovim nogometašom s kojim su razgovarali i tokom zime.

“S Marijom smo razgovarali još za vrijeme zime. Jako smo sretni što smo uspjeli dogovoriti ovaj transfer”, dodao je sportski direktor Klaus Allofs.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!