NaslovnicaVijestiMARIO MANDŽUKIĆ IPAK ODLAZI U ENGLESKU: Procurili detalji ugovora - evo koliko...

MARIO MANDŽUKIĆ IPAK ODLAZI U ENGLESKU: Procurili detalji ugovora – evo koliko će zarađivati hrvatski internacionalac!

Manchester United je, kako se izvješćuje, iuvjeren da će dogovoriti transfer kako bi potpisao napadača Juventusa Mario Mandžukića ovog siječnja.

ODLAZI U ENGLESKU

Hrvatski internacionalac je već godinama sjajan igrač Juventusa i drugih velikih klubova i mogao bi biti pametno kratkoročno pojačanje Crvenih đavola koji će im pomoći kroz njihovu trenutnu krizu.

Dok Mandžukić nije svačija šalica čaja, Goal tvrdi da je Manchester United siguran da će potpisati 33-godišnjaka za jeftinu naknadu od oko 9 milijuna funti.

To bi mogao biti pametan transfer Uniteda koji bi im pružio više mogućnosti na problematičnoj poziciji, dok se Marcus Rashford muči sa izborom za prvu postavu Ole Gunnar Solskjaera.

Engleskom internacionalacu već neko vrijeme ne ide i izgleda da će United ovog ljeta požaliti što su prodali Romelu Lukakua i Alexis Sancheza, a da ih nisu zamijenili.

Mandžukić ima pristojan učinak rezultata i iskusni je pobjednik sa borbenim kvalitetama na terenu, tako da bi mogao biti idealan na nekoliko načina za stil igre Manhcester Uniteda.

Goal tvrdi da se očekuje da će potpisati 18-mjesečni ugovor u kojem će zarađivati 4.4 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!