NaslovnicaVijestiMARIO MANDŽUKIĆ PRELAZI U NOVI KLUB: Potpisuje najveći ugovor u svojoj karijeri...

MARIO MANDŽUKIĆ PRELAZI U NOVI KLUB: Potpisuje najveći ugovor u svojoj karijeri – evo koliko će zarađivati!

Mediji iz Italije javljaju najnovije vijesti o Mariju Mandžukiću. Za 33-godišnjeg napadača Juventusa se vodi bitka između dva kluba iz Katra, Al Rayyana i Al-Gharafa.

MARIO MANDŽUKIĆ PRELAZI

Talijanski mediji i dalje tvrde da je Al-Rayyan napravio ogroman pomak ka transferu Mario Mandžukića i navodno će danas doći do sastanka između Mandžukićevih predstavnika i predstavnika ovog kluba.

Gazzetta dello Sport navodi kako je AL-Gharafa spremna ponuditi Mandžukiću trogodišnji ugovor, gdje bi zarađivao sedam milijuna eura godišnje, dok je tu i ponuda Al-Rayyana koja je još veća. Ta ponuda se kreće oko 8 milijuna eura, iako se ne spominje koliko će taj ugovor trajati.

Direktor Juventusa Fabio Paratici je priznao medijima da je stigla ponuda za Mandžukića i da se vode pregovori.

Prema nekim informacijama Mandžukiću je ponuđena veća plata nego što je to bio slučaj na početku, ali nema sumnje da će nakon što napusti Juventus sigurno potpisati jedan od najvećih ugovora u svojoj karijeri. U Juventusu hrvatski nogometaš zarađuje oko 6 milijuna eura.

Juventus sutra igra protiv Atletico Madrida u gostima u prvom kolu Lige prvaka, gdje je Atletico Madrid favorit sa koeficijentom 2.40 u najboljoj kladionici na svijetu!

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!