NaslovnicaVijestiMark Clattenburg imenovao pet igrača kojima je uvijek bilo teško suditi: "Uhvatio...

Mark Clattenburg imenovao pet igrača kojima je uvijek bilo teško suditi: “Uhvatio me za mu*a u tunelu prije utakmice.”

Bivši sudac Premier lige Mark Clattenburg svrstao je Roya Keanea i Pepea među najdosadnije igrače kojima je sudio u nogometu.

Mark Clattenburg imenovao

45-godišnjak je sudio vrlo važne utakmice na klupskoj i internacionalnoj razini, što je uključivalo utakmice na Euru i finalu Lige prvaka 2016. godine.

A sada je Clattenburg podijelio svoje iskustvo sa pet igrača sa kojima je imao zaista teško vrijeme.

Dok je Clattenburg hvalio svoje iskustvo sa Keanom izvan terena, engleski sudac objasnio je točno zašto je legenda Manchester Uniteda noćna mora.

Prema Clattenburgu, Keane je uvijek ‘dolazio hladan kao kamen i želio je biti grub.’

Glavni sudac je rekao da je gore spomenuto stvorilo probleme sucima jer se tada pokreće ego i moglo bi dovesti do tuča, ukazujući na Keanovo rivalstvo sa Patrickom Vierom.

Bivša zvijezda Real Madrida Pepe također je na listi s obzirom da je Clattenburg rekao da je igrač kojem se ne može vjerovati.

Clattenburg se prisjetio svog iskustva suđenja finala Lige prvaka 2016. godine između Real Madrida i Atletico Madrida.

45-godišnjak je priznao da je oprezno gledao Pepeove vratolomije na terenu i pozvao ga par puta zbog glume tijekom meča.

“Drugi sudac je mogao pasti zbog toga, ali ja sam napravio domaću zadaću. Točno sam znao kakav je njegov mentalitet i trebalo mi je to znanje da bi se nosio sa njim”, napisao je Clattenburg.

Clattenburg je Johna Obija Mikela imenovao još jednim igračem na listi nakon što ga je bivši veznjak Chelseaja optužio za rasizam tijekom utakmice protiv Uniteda 2012. godine.

Sudac, kojeg je FA očistila, tvrdi da se Mikel nikada nije ispričao zbog incidenta i rekao da se neko vrijeme zasitio suđenja.

Četvrti izbor Clattenburga uključivao je Jens Lehmana, kojeg je nazvao jednim od onih bijednih momaka koji će navijati za sve i svakoga.

Craig Bellamy je bio posljednji nogometaš kojeg je imenovao Clattenburg, jer je sudac otkrio da je jednom ‘stisnuo njegove intimne dijelove tijela u tunelu na Etihadu’.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!