NaslovnicaVijestiMarko Arnautović se vraća u Europu!

Marko Arnautović se vraća u Europu!

Marko Arnautović bi danas trebao odraditi liječničke preglede i potpisati za Bolognu kao slobodan igrač, javlja Corriere dello Sport.

Austrijski reprezentativac se vraća u Europu naon što je 2019. godine otišao igrati u Kinu.

Marko Arnautović se konačno odlučio pridružiti Bologni nakon što je izvijestio o nesporazumu sa Shanghai Portom zbog njegova ugovora od 200.000 funti tjedno.

Bivša zvijezda Stoke Cityja i West Hama nadao se da će ranije ovog mjeseca završiti transfer u Bolognu.

Međutim, dogovor je zadržan od kineskog kluba, koji je ranije bio poznat kao Shanghai SIPG, nakon što je Marko zatražio pozamašnu otpremninu.

Arnautović se navodno nadao da će dobiti 3.43 milijuna funti nakon raskida ugovora, što mu je omogućilo da se besplatno pridruži Bologni.

Međutim, Sky Sports Italy sada tvrdi da će klub iz Serije A umjesto toga platiti 2.5 milijuna funti Shanghaiju kao odštetu.

To će omogućiti Arnautoviću, koji je igrao za Austriju na Europskom prvenstvu da sklopi trogodišnji ugovor sa Bologonom.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!