NaslovnicaVijestiMarko Rog sljedeći mjesec odlazi iz Napolija?

Marko Rog sljedeći mjesec odlazi iz Napolija?

Hrvatski reprezentativac početkom 2018. godine mogao bi napustiti klub iz Napulja jer nije zadovoljan minutažom, a Svjetsko prvenstvo u Rusiji je pred vratima i 22-ogodišnji veznjak želi biti na Dalićevom popisu putnika u Rusiju. Njegov novi klub mogao bi biti Bologna.

S obzirom da je Marko Rog ove sezone igrao samo 257 minuta za Napoli, jasno je zašto nije zadovoljan minutažom. Nakon 16 odigranih kola Napoli se nalazi na drugoj poziciji Serie A, samo jedan bod iza prvoplasiranog Intera. Zanimljivo, Marko Rog igrao je u čak 12 od 16 odigranih ligaških utakmica. Na temelju samo tog podatka čini se kao da mladi veznjak igra jako puno, no u 12 tih utakmica upisao je samo 158 minuta, dakle prosječno igra 13 minuta po utakmici.

[su_no1forfootball]

Marko Rog stigao je u Napoli za 15 milijuna nakon Europskog prvenstva 2016. u Francuskoj. Predsjednik kluba i De Laurentis čak je prozvao trenera Maurizija Sarrija zbog slabe minutaže skupih pojačanja gdje se najviše mislilo na neigranje Marka Roga.

Razlog odlaska je veća minutaža zbog SP u Rusiji

S obzirom da se bliži Svjetsko prvenstvo i svi žele biti putnici u Rusiju, Marko bi napustiti Napulj i otići u Bolognu. Bologna je trenutno 11. na tablici Serie A, a prema transfermarktu momčad Bologne vrijedi tek 69 milijuna eura, dok je Rogova tržišna vrijednost 10 milijuna eura. Prema tom portalu Marko Rog bio bi najskuplji igrač ukoliko bi došao u tu momčad što znači da vjerojatno bio nositelj igre, a konstantna minutaža sigurno bi mu pojačalo šanse da se nametne izborniku Daliću.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Prema pisanju talijanskih medija treneru Bologne Robertu Donadoniju jako sviđa kako Hrvat igra. Rog bi mogao zamijeniti Saphira Taidera, koji će vjerojatno otići na zimu. Rogov agent Fali Ramadani koji također zastupa Ivana Perišića, Nikolu Kalinića, Antu Rebića, Ljubomira Fejsu, Matiju Nastasića, Adema Ljajića te Stevana Jovetića jako je dobro povezan s klubovima u Italiji i nije poznato dogovora li njegov menadžer posudbu Roga u Bolognu ili je riječ o transferu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!