NaslovnicaVijestiMarokanska zvijezda sigurno ne putuje u Katar, doživio strašnu ozljedu u utamici...

Marokanska zvijezda sigurno ne putuje u Katar, doživio strašnu ozljedu u utamici francuskog prvenstva

Marokanski reprezentativac Amine Harit teško se ozlijedio u utakmici između Monaca i Marseillea u francuskom prvenstvu. U 58. minuti sudario se s protivnikom Axelom Disasijem, a nakon pada na travnjak s vrlo bolnom grimasom je toliko vrištao da se čulo na tv prijenosu.

Naravno, zamijenjen je, a teška ozljeda dogodila mu se deset dana prije prve utakmice na Svjetskom prvenstvu koju Maroko igra protiv Hrvatske. Novi izbornik Walida Regragui uvrstio ga je na popis za Katar, no sinoć se činilo da će ipak morati propustiti Svjetsko prvenstvo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Danas je njegov klub potvrdio te prognoze. Marseille je objavio da je Harit istegnuo križni ligament lijevog koljena. To znači da ga čeka najmanje mjesec i pol dana strogog mirovanja pa postupni povratak treninzima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!