NaslovnicaVijestiMarotta ZAUSTAVIO pregovore sa Interom: Čovjeka koji je vratio Juventus iz mrtvih...

Marotta ZAUSTAVIO pregovore sa Interom: Čovjeka koji je vratio Juventus iz mrtvih želi evropski VELIKAN!

Nedavno se činilo se da je Beppe Marotta, nakon neočekivanog odlaska iz Juventusa već sve dogovorio s Interom ali ipak je došlo do promjene u zadnji čas. Jednog od najboljih nogometnih operativaca na svijetu u svojoj ekipi želi još jedan velikan.

Nakon što nije uspio pronaći zajedničku riječ s predsjednikom Juventusa Andreom Agnellijem, bivši izvršni direktor ovog kluba Beppe Marotta prije nekoliko tjedana iznenadio je nogometni svijet napuštanjem direktorske pozicije u torinskom klubu.

Milanski Inter bio je zainteresiran za njega, pregovore je potvrdio i sam Marotta, ali ugovor do dan danas još uvijek nije potpisan.

STIŽE ZAMJENA ZA BAKAYOKOA? AC Milan sprema ponudu za veznjaka Liverpoola!

Talijanski mediji izvijestili su kako je interes za Marottu pokazao francuski prvak PSG. Marotta je zbog interesa pariškog kluba prekinuo pregovore sa Interom, koji, kako javljaju italijanski mediji još uvijek nije odustao od namjere da ga dovede u glavni grad Lombardije.

Parižani žele napraviti klub koji će u budućnosti harati nogometnom evropom, a taj izazov bi mogao biti zanimljiv Marotti koji je Staru damu vratio na stare staze slave ali i dovođenjem Ronalda podigao klub na neku veću razinu.

Sa ovakvim nogometnim zannjem, teško je očekivati da će Marotta dugo vremena biti bez posla.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!