NaslovnicaVijestiMarouane Fellaini sa ogromnom posudbom novca pomaže svom nekadašnjem timu!

Marouane Fellaini sa ogromnom posudbom novca pomaže svom nekadašnjem timu!

Marouane Fellaini pridružio se Axelu Witselu te je posudio novac iz vlastitog džepa divu belgijskog nogometa, kojem prijeti opasnost da bude ugašen i da se ne takmiči sa konkurencijom sljedeće sezone.

Transfer glasine

Standard iz Liega tradicionalno je jedan od najvećih klubova u Belgiji, a može se pohvaliti i velikim brojem trofeja, osvojivši čak deset državnih titula, i po tome su četvrti na vječnoj listi iza Anderlechta, Club Bruggea i Union Saint-Gilloisea.

Transfer glasine: Pjanić i Rakitić mjenjaju klubove, Bayern kupuje velikog talenta, United pronašao veznjaka za narednu sezonu

Danas, unatoč svojoj slavnoj povijesti, Standard ima mnogo problema. Uprava belgijske lige im je 8. travnja zamrznula dozvolu za natjecanje u novoj sezoni, jer Standard nije plaćao ugovorene premije premija svojim igračima.

To je uglavnom zbog financijskih problema kluba, a u teškim vremenima bivšem klubu očito će pomoći dvojica igrača koji su započeli svoju veliku karijeru u Standardu. Axel Witsel, veznjak Dortmunda i belgijske reprezentacije, pridružio se grupi investitora koji planiraju kupiti klupski stadion i besplatno ga zakupiti, a klub će tako moći prikupiti sredstva za otplatu dugova.

Witsel je donirao  1,5 milijuna eura, a stigao je i bivši vezni igrač Manchester Uniteda Marouane Fellaini koji je uložio čak 3 milijuna eura kako bi ublažio financijske probleme svog bivšeg kluba.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!