NaslovnicaVijesti"Martial je fantastičan, ali on ima tu sposobnost."

“Martial je fantastičan, ali on ima tu sposobnost.”

Veznjak Manchester Uniteda je pohvalio svog saigrača Anthonya Martial, te tvrdi da Francuz može reproducirati svoju igru iz utakmice u utakmicu.

Martial je fantastičan

Martial je ‘namjestio’ golove Juanu Mati i Wayneu Rooneyu u pobjedi Manchester Uniteda nad Derbyjem 3-1 u okviru FA Cupa, Martial je odigrao fantastičnu utakmicu, a Carrick je pohvalio 20-godišnjaka.

“Anthony je bio fantastičan, ali on ima tu sposobnost. On je to pokazao od prvog dana u svom debiju protiv Liverpool. U toj utakmici je zabio”, kazao je Carrick pa nastavio:

“Moramo shvatiti koliko je dobar i da ne možemo isto od njega očekivati cijeli vrijeme..”

“Ali, kada je on u takvoj formi, on poprilično reproducira, tako da je lijepo da on igra za nas”, završio je veznjak Manchester Uniteda.

Manchester United je vodio 2-1 prije nego li je Martial asistirao Juanu Mati za gol koji je postavio konačni rezultat 3-1!

“Uvijek sam stvarno impresioniran sa njim”, rekao je Juan Mata, te nastavio:

“On uradi dosta dobrih stvari. On može dobiti svakog protivnika jedan na jedan, postići gol ili asistirati saigračima, kao što je to uradio za mene.”

“Zaista uživam igrajući sa njim, radimo u jednom paru i stvaramo šanse”, završio je Juan Mata.

Anthony Martial je za ekipu Manchester Uniteda odigrao 15 utakmica, te zabio pet golova.

[su_bet365_americki_nogomet]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!