NaslovnicaVijestiMartin Braithwaite konačno napušta Barcelonu

Martin Braithwaite konačno napušta Barcelonu

Čini se da će Martin Braithwaite konačno napustiti vrata Nou Campa, nakon nekoliko mjeseci borbe s Barcelonom oko njegovog odlaska.

Braithwaite je došao u Barcu iz Leganesa u veljači 2020. i od tada je upisao 58 nastupa i 10 golova. U to je vrijeme katalonski klub aktivirao otkupnu klauzulu od 18 milijuna eura u njegovom ugovoru kako bi pojačao svoj napad jer su Luis Suarez i Ousmane Dembele bili ozlijeđeni.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dvije i pol godine kasnije, 31-godišnjak je još uvijek u klubu, unatoč sve manjoj važnosti za prvu momčad, posebice dolaskom Roberta Lewandowskog koji se pridružio ovog ljeta. Braithwaite je bio jedan od igrača za koje se klub nadao da će otići kako bi uravnotežio financije, ali je prije odbijao otići.

Katalonci su jučer konačno raskinuli ugovor s njim i uspjeli ga se riješiti, ali čini se da neće biti daleko jer danski mediji prenose da će potpisati za gradskog rivala Espanyol.

Braithwaite je više od 180 dana proveo u bolničkom krevetu zbog raznih ozljeda. Xavi mu je davno rekao da ga više ne treba, ali je kategorički odbijao otići dok mu ne isplate svaki euro od dvogodišnjeg ugovora, odnosno dok ne podmire dug od oko pet milijuna eura.

Njegova trenutna momčad plaćat će malu naknadu kako bi ga oslobodila ugovora, što mu omogućuje da se pridruži njihovim lokalnim rivalima bez naknade za transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!