NaslovnicaVijestiMartin Odegaard podnio zahtjev za transfer: Poznata sljedeća destinacija!

Martin Odegaard podnio zahtjev za transfer: Poznata sljedeća destinacija!

Martin Odegaard je frustriran sa nedostatkom minutaže u Real Madridu i senzacionalno je podnio zahtjev za posudbu kako bi dobio veću minutažu u nekom drugom klubu, pišu izvještaji iz Španjolske.

Martin Odegaard podnio

Norveški veznjak, koji se pridružio Los Blancosima 2015. godine kada je imao 16 godina, započeo je samo pet utakmica za španjolskog velikana ove sezone nakon povratka sa uspješne posudbe u Real Sociedadu.

U ovoj fazi prošle sezone Odegaard je započeo 16 od 18 utakmica za Sociedad, uspostavljajući se kao ključni igrač njihove prve momčadi.

Zauzvrat je procvjetao pod vodstvom Imanola Alguacila, koji se nadao da će veznjak ostati u klubu, ali je 22-godišnjak opozvan sa posudbe krajem prošle sezone na zahtjev Zinedinea Zidanea.

Unatoč želji da Odegaard osvježi stvari u području veznog reda, Zidane je štedljivo koristio igrača – točnije 367 minuta – i čini se da je Odegaardu bilo dosta.

Španjolski list Marca izvještava kako je veznjak zatražio još jednu posudbu kako bi osigurao veću minutažu.

Menadžer Los Blancosa, međutim, želi zadržati Norvežanina na Bernabeuu, ali mu to možda neće uspjeti.

Odegaard je provizorno povezan sa prelaskom u Arsenal tijekom prošle godine, pa bi vijest da igrač želi ponovo ići na posudbu mogla još jednom pokrenuti interes kluba iz Premier lige.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!