NaslovnicaVijestiMartinez: Treniram i trudim se više, a igram lošije nego ikad

Martinez: Treniram i trudim se više, a igram lošije nego ikad

Napadač Atletico Madrida Jackson Martinez izjavio je da radi više nego ikad u svojoj karijeri, ali također i da igra najlošiji nogomet u svojoj karijeri.

jackson martinez

Martinez je stigao kao veliko pojačanje u španjolsku prijestolnicu za 35 miliona eura iz Porta prošlog ljeta, nakon tri sezone provedene u portugalskom klubu.

29-godišnjak nije uspio pronaći formu koju je imao u prošlom klubu, postigao je samo dva gola u La ligi ove sezone. Kolumbijac je dobio podršku od svog trenera Diega Simeonea, ali napadač je i dalje zabrinut svojom igrom.

“Treniram kao nikad prije, a igram lošije nego ikad u svojoj karijeri”, rekao je Kolumbijac pred današnji ogled protiv Las Palmasa.

Jackson Martinez je u 18 nastupa za Atletico Madrid ove sezone postigao 3 gola, i upisao 3 asistencije, što je loš učinak za igrača njegovog kalibra.

Atletico Madrid se trenutno nalazi na prvom mjestu u ligi, te iz 19 utakmica imaju 44 osvojena boda. Prati ih Barcelona na drugom mjestu sa 42 osvojena boda, ali i utakmicom manje.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!