NaslovnicaVijestiMascheranu prijeti 12 mjeseci zatvora zbog utaje poreza!

Mascheranu prijeti 12 mjeseci zatvora zbog utaje poreza!

Branič Barcelone Javier Mascherano optužen je za utaju poreza i prijeti mu 12 mjeseci zatvora, prenose španjolski mediji.

mascherano

Marca je već u oktobru objavila da je Argentinac priznao krivicu za utaju poreza, nakon što je navodno prevario španjolske porezne vlasti neplativši preko 1,5 miliona eura poreza na dohodak. Sad mu prijeti 12 mjeseci zatvora, ali je vjerovatnije da će proći bez zatvorske kazne, te će morati platiti novčanu kaznu od preko 800,000 eura.

[su_bet_at_home_1]

Bivši igrač Liverpoola i West Hama je izbjegao plaćanje poreza u 2011. i 2012. godini, a ukupan dug iznosi oko 1,6 miliona eura. 31-godišnjak je pozvan da svjedoči nakon što je optužen od sudskih tužioca koji ga terete za dvije tačke utaje poreza.

Cadena SER već sada otkriva da će Mascherano sporazumno platiti kaznu od 816,000 eura, dok se također nagađa i da će dobiti 12 mjeseci zatvora, 4 mjeseca za prekršaj prve tačke, te 8 mjeseci za prekršaj druge tačke.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!