NaslovnicaVijestiMason Greenwood dao svoje mišljenje: "Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi?"

Mason Greenwood dao svoje mišljenje: “Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi?”

Mason Greenwood je najnoviji igrač koji je rekao svoje mišljenje o najdugotrajnijoj nogometnoj raspravi ‘Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi?’.

Mason Greenwood dao

Dva velikana koja su između sebe osvojili 11 Zlatnih lopti. Čak i kada je Messi u svojoj 35. godini, a Ronaldo 37., male su vjerojatnoće da ćemo se prestati raspravljati o tome koji je bolji čak i kada odu u mirovinu.

Jedan igrač koji će se nadati da će jednog dana zauzeti mjesto jednog od najboljih na svijetu je napadač Manchester Uniteda Greenwood, koji je sa samo 19 godina već ključni član momčadi Olea Gunnara Solskjaera, čak i uz dolazak Jadona Sancha.

Tinejdžer također nema pristranost prema Ronaldu, unatoč tome što je igrao za klub na Old Trafordu. Greenwood je zapravo odabrao Messija.

“Za mene to uvijek mora biti Messi”, rekao je mladi napadač za MUTV.

“Za mene je on sa druge planete.”

“Ronaldo je očito nevjerojatan, fizički sjajan atletski nogometaš. Ali da bi učinio ono što Messi radi u svojoj veličini, što je učinio za Barcelonu i osvojio taj trofej za Argentinu, on je jednostavno na drugoj razini.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!