NaslovnicaVijestiMASOVNO ONLINE KLAĐENJE U ŠVEDSKOJ: Evo koja im je omiljena online kladionica!

MASOVNO ONLINE KLAĐENJE U ŠVEDSKOJ: Evo koja im je omiljena online kladionica!

Masovno online klađenje u Švedskoj! Evo koja im je omiljena online kladionica! Iako je stopa sudjelovanja u klađenju pala četvrtu godinu zaredom u 2018. godini, za Bet365 kladonicu su postojale dobre vijesti.

Masovno online klađenje

Naime, bet365 kladionica je napravila najviše bodova po tom pitanju i oni su kući ponijeli švedski trofej za međunarodnog online operatera godine.

Za mnoge je 2018. godina bila sjajna, a u najnovijim vijestima o klađenju online pronaći ćete mnogo članaka koji to i podržavaju.

Broj Šveđana koji su u proteklom tjednu priznali da se klade online, povećan je za 3% na 34%, dok su oni koji tvrde da se uopšte ne klade porasli na 16%. Ova posljednja brojka je viša nego u bilo kojem od prethodna četiri istraživanja.

Lutrija, bingo i konjske utrke su bile omiljene među Šveđanima, a oko 57% ispitanika izjavilo je da se bavi lutrijskim aktivnostima, dok to samo radi 17% njih na internetu.

Na drugoj strani, mnogi igrači koji se klade na sport, preferiraju to više raditi na internetu, nego li u zemljaskim kladionicama sa brojkama od 16% na prema 5%.

Preferiranje klađenja na internetu su bile daleko manje izražene za poker i casino, međutim, online kladionice su i dalje držale mnogo veći postotak nego zemaljske kladionice, što znači da je većina Šveđana prešlo na online klađenje. To nam ujedno i govori koliko je online klađenje zastupljeno u inostranstvu i kako će vjerojatno za nekoliko godina, kao i sve drugo doći i na balkan, iako to balkanske zemlje pokušavaju zabraniti mnogim zabranama koje uvode.

Sa informacijama kojima raspolažemo i koje je regulatorno tijelo predstavilo na međunarodnom popisu online operatera, Bet365 kladionica vodi sa udjelom od 3%, što je jedan bod iznad Unibet kladonice u toj zemlji.

Samo 3% Šveđana je priznalo da su se kockali više nego što su trebali u prethodnoj godini. Ta je brojka ostala ista u posljednjih pet godina.

Nadamo se da vam je ovaj članak ulio barem male nade i povjerenje u najbolju online kladionicu na svijetu, a da su najbolji dokazuju i ove brojke koje smo pomenuli ranije.

REGISTRIRAJ SE NA BET365!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!

1.000KN BONUS
NIŠTA
25€ BONUS
NIŠTA
EKSKLUZIVNI KOEFICIJENTI
NIŠTA
BONUS KREDITI
NIŠTA
Možda je baš danas tvoj sretan dan!
Zaigraj i osvoji bonus dobrodošlice!

Pravila igre:

  • Jedna igra po osobi dnevno
  • Varalice će biti diskvalificirani
  • Gamble responsibly, T&C Apply, 18+