NaslovnicaVijestiMASOVNO ONLINE KLAĐENJE U ŠVEDSKOJ: Evo koja im je omiljena online kladionica!

MASOVNO ONLINE KLAĐENJE U ŠVEDSKOJ: Evo koja im je omiljena online kladionica!

Masovno online klađenje u Švedskoj! Evo koja im je omiljena online kladionica! Iako je stopa sudjelovanja u klađenju pala četvrtu godinu zaredom u 2018. godini, za Bet365 kladonicu su postojale dobre vijesti.

Masovno online klađenje

Naime, bet365 kladionica je napravila najviše bodova po tom pitanju i oni su kući ponijeli švedski trofej za međunarodnog online operatera godine.

Za mnoge je 2018. godina bila sjajna, a u najnovijim vijestima o klađenju online pronaći ćete mnogo članaka koji to i podržavaju.

Broj Šveđana koji su u proteklom tjednu priznali da se klade online, povećan je za 3% na 34%, dok su oni koji tvrde da se uopšte ne klade porasli na 16%. Ova posljednja brojka je viša nego u bilo kojem od prethodna četiri istraživanja.

Lutrija, bingo i konjske utrke su bile omiljene među Šveđanima, a oko 57% ispitanika izjavilo je da se bavi lutrijskim aktivnostima, dok to samo radi 17% njih na internetu.

Na drugoj strani, mnogi igrači koji se klade na sport, preferiraju to više raditi na internetu, nego li u zemljaskim kladionicama sa brojkama od 16% na prema 5%.

Preferiranje klađenja na internetu su bile daleko manje izražene za poker i casino, međutim, online kladionice su i dalje držale mnogo veći postotak nego zemaljske kladionice, što znači da je većina Šveđana prešlo na online klađenje. To nam ujedno i govori koliko je online klađenje zastupljeno u inostranstvu i kako će vjerojatno za nekoliko godina, kao i sve drugo doći i na balkan, iako to balkanske zemlje pokušavaju zabraniti mnogim zabranama koje uvode.

Sa informacijama kojima raspolažemo i koje je regulatorno tijelo predstavilo na međunarodnom popisu online operatera, Bet365 kladionica vodi sa udjelom od 3%, što je jedan bod iznad Unibet kladonice u toj zemlji.

Samo 3% Šveđana je priznalo da su se kockali više nego što su trebali u prethodnoj godini. Ta je brojka ostala ista u posljednjih pet godina.

Nadamo se da vam je ovaj članak ulio barem male nade i povjerenje u najbolju online kladionicu na svijetu, a da su najbolji dokazuju i ove brojke koje smo pomenuli ranije.

REGISTRIRAJ SE NA BET365!

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!