NaslovnicaVijestiMATEO DARMIAN NAPUŠTA MANCHESTER: Italijan nije mogao ni sanjati ovakav transfer!

MATEO DARMIAN NAPUŠTA MANCHESTER: Italijan nije mogao ni sanjati ovakav transfer!

Odlazak 28-godišnjeg bočnog igrača je već objavio Jose Mourinho, ali sada je i Matteo Darmian javno objavio da želi napustiti Manchester United. Najvjerojatnije će se vratiti u Italiju, a karijeru bi mogao nastaviti u tamošnjem velikanu.

Neigranje je glavni problem za talijanskog nogometaša Matteo Darmiano koji želi napustiti Manchester United, u potrazi za redovnim minutama. Talijan nije u planovima portugalskog trenera Josea Mourinha, barem ne u toliko ozbiljnim da bi Darmian bio voljan žrtvovati i drugu sezonu zaredom sjedeći na klupi.

Darmian razmišlja o odlasku, a Mourinho je već to najavio, a sada je i igrač sam progovorio o ovome.

>> IZ REALA POTVRDILI: Od transfera Hazarda nema ništa, ovo je nogometaš koji će imati glavnu ulogu u ekipi Reala

“Želim igrati redovito, nisam igrao prošle sezone, tako da je sada moj glavni cilj redovno igranje. Razgovarao sam s trenerom i klubom, želim otići i vidjeti što će se dogoditi, Italija je opcija, najvjerojatnije.” rekao je 28-godišnji Darmian, koji je želja Intera i Juventusa.

[su_bet365_100bonus]

Darmian je došao u United 2015. godine nakon sjajne epizode u Torinu, prije Torina je također igrao za Palermo, Padovu a svoju karijeru je započeo  u AC Milanu, koji se posljednjih dana također dovodi u vezu sa desnim bočnim igračem.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!